Βιβλίο Αφθονία

Στο βιβλίο Αφθονία θα βρείς εφάμιλλες μεθόδους που χρησιμοποιούν διάσημοι κορυφαίοι επιχειρηματίες Steve Jobs, Mark Zuckerberg, Elon Musk, Walt Disney, Waren buffet, Bill Gates και όλοι οι διάσημοι επιχειρηματίες για να χτίσουν τις αυτοκρατορίες τους.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ.
ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ.

 

Αναλαμβάνουμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας, αν σε διάστημα τριών ημερών μας ενημερώσετε ότι δεν μείνατε ευχαριστημένοι.

Γιατί δημιούργησα το βιβλίο Αφθονία;

Το βιβλίο αυτό, το εµπνεύστηκα µετά από µια υπέροχη βραδιά, µε την οικογένεια και τους φίλους µου, σε ένα πολύ γνωστό εστιατόριο της Αθήνας.

Είναι ένα εστιατόριο, στο οποίο συχνάζουν άνθρωποι µεγαλύτερης ηλικίας, bon viveur της αστικής τάξης, καθώς και ευκατάστατες οικογένειες των βορείων προαστίων. Γι’ αυτό και φέρει στον τίτλο του τη λέξη club.

Καθώς, λοιπόν, βιντεοσκοπούσα την τραγουδίστρια που ερµήνευε το «Fever» περιφερόµενη ανάµεσα στα τραπέζια (παρεµπιπτόντως, µια πολύ καλή ιδέα µάρκετινγκ από τη διοίκηση του εστιατορίου), παρατήρησα ότι στα γύρω τραπέζια δεν υπήρχε το αντίστοιχο γέλιο και η χαρά που υπήρχε στο δικό µας.

Είναι ένα club ευκατάστατων ανθρώπων και τυχαίνει να γνωρίζω προσωπικά κάποιους από αυτούς, καθώς συχνάζω εκεί. Έχω λοιπόν προσέξει πως πάντα – αν και συνηθίζουν να µοιάζουν πολύ άνετοι – στο βάθος δείχνουν βαριεστηµένοι και ανικανοποίητοι.

Για µένα, ήταν απλά Παρασκευή βράδυ, µετά από πολλές συνεχόµενες κουραστικές µέρες. Είχα καταφέρει να απαλλαγώ από τα ρούχα του γραφείου και να βγάλω τη σκόνη της εβδοµάδας από πάνω µου. Και βγήκα χαλαρός και ανέµελος µε την οικογένεια και τους φίλους µου να διασκεδάσω.

Για να είµαι απόλυτα ακριβής, το συγκριτικό µου πλεονέκτηµα εκείνο το βράδυ δεν ήταν το ντύσιµό µου. Το µόνο που ήθελα ήταν να περάσω καλά µε τους δικούς µου ανθρώπους.

Το µεγαλύτερο όµως µάθηµα ήρθε την ώρα που φεύγαµε και έξω στον δρόµο περνούσαν 2 οδοκαθαριστές.

Η ώρα ήταν µία µετά τα µεσάνυχτα, κι όµως τα πειράγµατα και τα αστεία τους ήταν έξυπνα, ζωηρά και περιέγραφαν στιγµές από την καθηµερινότητα τους.

Και τότε ήρθε η έµπνευση:

Η δουλειά σε κάνει χαρούµενο!

Όταν γνωρίζεις ότι προσφέρεις για έναν συγκεκριµένο σκοπό και αποτελείς κοµµάτι ενός µεγαλύτερου έργου, γίνεσαι χαρούµενος.

Ψάχνεις για σκοπό; Ψάχνεις οδηγίες για να πετύχεις τον στόχο της ευτυχίας;

∆εν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να ξεκινήσουµε παρέα αυτό το ταξίδι!

Κι επειδή δεν θέλω να βλέπω άλλο ανθρώπους να σπαταλάνε το χρόνο τους µε αναποτελεσµατικές στρατηγικές, το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όσους δεν θέλουν να χάσουν άλλο χρόνο και σε όσους πιστεύουν ότι η γνώση είναι αστείρευτη. Σε όσους δηλαδή έχουν καταλάβει ότι µε την κατάλληλη έµπνευση, από τους κατάλληλους ανθρώπους, µπορούν να πετύχουν αντίστοιχα, ακόµη και καλύτερα αποτελέσµατα.

Δεν θέλω να χάσετε όσο χρόνο έχασα και εγώ!

Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι θα σας βάλω σε κάποια παγίδα θέλω να είστε σίγουροι πως δεν πρόκειται να συμβεί.

Μεγάλωσα σε μια μέτρια κοινωνία και από μικρός εργάζομαι. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μου πάρει πολλά χρόνια για να καταλάβω τι σημαίνει να είσαι επαγγελματίας και πώς θα καταφέρω μέσα από την επιχειρηματικότητα να φτιάξω το μέλλον το δικό μου, της οικογένειάς μου και όσων περισσότερων μπορώ. Δεν θέλω να χάσετε όσο χρόνο έχασα και εγώ!

Το βιβλίο Aφθονία είναι, ουσιαστικά, αλλαγή σκέψης! Απαραίτητη σε όσους αισθάνονται πώς χρειάζονται νέες πληροφορίες ώστε να απομακρυνθούν από την εύθραυστη στασιμότητα.
Ένας νέος τρόπος να εργάζεσαι το ίδιο, όχι μόνο με απλή ανάπτυξη, αλλά με πολύ μεγαλύτερα αποτελέσματα!

Η προσωπική μου εγγύηση:

100% θα αγαπήσεις το βιβλίο Aφθονία.

Αν δεν μείνεις ευχαριστημένος θα σου επιστρέψω την αξία του βιβλίου στο 100%

Το βιβλίο αφθονία έχει αξία 25€ και στο παρέχω μόνο με 14,50. Ακόμη και αν δεν μείνεις ευχαριστημένος δεν θα ρισκάρεις ούτε τα 14,50 αφού θα σου επιστρέψω την αξία του.

Πως σου ακούγεται;

Αυτή είναι μια πραγματικά εύκολη απόφαση που πρέπει να πάρεις, για να αλλάξεις την ζωή σου.

Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου να διαβάσεις όλα όσα γράφω εδώ. Θα είναι χαρά μου να με ενημερώσεις για τις επιτυχίες σου, όχι μόνο για το ότι διάβασες το βιβλίο αλλα γιατί κάνεις πράξη όλα όσα γράφει εκεί μέσα.

6Η ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟ ΑΦΘΟΝΙΑ

ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.

ΜΟΝΟ ΜΕ 14,50€ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

Τι συμβαίνει γύρω μας;

Πολλές φορές, εµείς οι άνθρωποι, βρισκόµαστε κοντά στην επιτυχία, καθώς, ενδεχοµένως, να έχουµε χρησιµοποιήσει κατά καιρούς κάποιες σωστές µεθόδους. Το λάθος µας όµως είναι ότι συνήθως δεν τις αναγνωρίζουµε, δεν τις κατανοούµε και άρα δεν τις επαναλαµβάνουµε.

Και αυτό ακριβώς είναι το ρίσκο.

Γιατί, όταν η επιτυχία βασίζεται στην τύχη, είναι εύθραυστη.

Τα απλά παραδείγµατα που δίνω στο βιβλίο και οι προσωπικές µου εµπειρίες είναι ό,τι χρειάζεστε για να αφυπνιστείτε και να δώσετε ώθηση στις ιδέες σας, ώστε να ανακαλύψετε το παραγωγικό µονοπάτι που οδηγεί στην επιτυχία.

∆εκάδες επιχειρηµατίες θεωρούν πως φταίνε οι αντίξοες συνθήκες και το δύσκολο περιβάλλον. Όµως, είναι αδιανόητο να ζούµε σε µία χώρα όπου επικρατεί ειρήνη, να είµαστε υγιείς, να απολαµβάνουµε των βασικών αγαθών κι όµως να αδυνατούµε να βρούµε τον δρόµο που οδηγεί στην επιτυχία – αντιθέτως, να καλλιεργούµε αδιέξοδες µεθόδους που σίγουρα τρώνε τον χρόνο και τα χρόνια µας και, σε πολλές περιπτώσεις, παίρνουν στον λαιµό τους και τις οικογένειές µας.

Είναι τόσο απλό! Αν οι επαγγελµατίες ξόδευαν περισσότερο χρόνο για να αναβαθµίσουν τον επιχειρηµατικό τρόπο σκέψης τους, από όσο για να αναβαθµίσουν τον εξοπλισµό, τον υπολογιστή ή το κινητό τους, ακόµη και τις ίδιες τις συναναστροφές θα είχαµε πολύ περισσότερους παραγωγικούς και ευτυχισµένους επαγγελµατίες.

Η γνώση και η αντίληψη των προτεραιοτήτων, µπορεί να σας απογειώσει! Οι λάθος προτεραιότητες, µπορούν να σας καταστρέψουν!

Σε ποιον απευθύνεται το βιβλίο αφθονία;

Αν θέλεις να γίνεις επιχειρηματίας, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ήδη ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης, και στόχος σου είναι η επιτυχία, αν θέλεις να αναπτύξεις την επιχείρησή σου, αν θέλεις να χτίσεις κάτι πραγματικά μεγάλο. Αν ξεκινάς τώρα ή αν διανύεις την πρώτη εύθραυστη πενταετία της καριέρας σου, αν δουλεύεις χωρίς βοήθεια, αν νιώθεις ότι πνίγεσαι στη μετριότητα, ότι οι στόχοι σου είναι περιορισμένοι και στάσιμοι, ότι οι άνθρωποι που σε συμβουλεύουν δεν σου προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια, ότι δουλεύεις μόνο και μόνο για να πληρώνεις λογαριασμούς ή – ακόμη χειρότερα – φοβάσαι να αξιοποιήσεις τα χρήματα που κερδίζεις, το βιβλίο αυτό είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.

Ο μόνος τρόπος για να πετύχεις είναι να καταλάβεις ότι πρέπει πρώτα να μάθεις. Και ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις είναι να συμβουλεύεσαι αυτούς που τα έχουν καταφέρει.

Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι ένας από αυτούς. Χωρίς εξειδικευμένες σπουδές ο ίδιος, δούλεψε σκληρά, έπαθε, έμαθε και τα κατάφερε στις πιο δύσκολες εποχές της κρίσης. Μισθωτός έως το 2011, κατάφερε στα επόμενα λίγα χρόνια – ξεκινώντας από το μηδέν – να δημιουργήσει την www.albumake.com. Δεν χρειάζεται να κάνεις κι εσύ τα ίδια λάθη για να μάθεις. Μάθε από τα λάθη του, γνώρισέ τον μέσα από τα βιβλία του, μπες στην αλλαγή σκέψης που σου προτείνει.

Το βιβλίο αυτό θα σε βοηθήσει, με απλά παραδείγματα, να αναγνωρίσεις πολλά από όσα ήδη γνωρίζεις. Αυτό που δεν γνωρίζεις όμως είναι ότι αυτά ακριβώς αποτελούν τη σωστή μέθοδο για να φτάσεις στην επιτυχία. Και μόνο αν εφαρμόζεις τη σωστή μέθοδο θα πετύχεις.

Η ζωή σου μπορεί να αλλάξει μόνο αν ακολουθήσεις κάποιον που άλλαξε και τα κατάφερε! Το βιβλίο αυτό είναι, ουσιαστικά, ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΣΚΕΨΗΣ!

Απαραίτητο σε όσους αισθάνονται πώς χρειάζονται νέες πληροφορίες ώστε να απομακρυνθούν από την εύθραυστη στασιμότητα. Ένας νέος τρόπος να εργάζεσαι το ίδιο, όχι μόνο με απλή ανάπτυξη, αλλά με πολύ μεγαλύτερα αποτελέσματα!

X αποτελέσματα! ΧDream αποτέλεσματα.

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ,

ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ;

Βιβλίο Αφθονία. Σημαντικά χαρακτηριστικά.


Highlights από το κάθε κεφάλαιο
Ενσωματωμένο σημειωματάριο για να συνοδεύεις τους στόχους και τους προβληματισμούς σου

Κεφάλαια βιβλίου

Ευχαριστίες
∆είτε τι είπαν για το βιβλίο
Πρόλογος
Ιστορία
Εισαγωγή

XDream Εργαλειοθήκη

 1. Τα όνειρα
 2. Η Στερεότυπη φιλοδοξία
 3. Η Χρυσή Εξίσωση
 4. Ταµειακές ροές
 5. Ποιος έχει τα λεφτά µου;
 6. Ποιον ακούς;
 7. Κουµπαράς VS επενδύσεις
 8. Το χρήµα υπάρχει παντού
 9. Εικονική πραγµατικότητα
 10. Τυποποίηση

SOS

 • Σύντροφος
 • Παιδιά
 • Συνέταιρος
 • Ανταγωνισµός
 • Λάθος Επενδύσεις – Εξοπλισµός
 • Στα πέριξ του λογιστηρίου γίνονται τροµακτικά λάθη
 • ∆άνεια
 • Social Media
 • Το Τρίγωνο – Η Ιδέα
 • Roller Coaster
 • Άντρας VS Γυναίκα

6Η ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟ ΑΦΘΟΝΙΑ
ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.

ΜΟΝΟ ΜΕ 14,50€ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

Περισσότερα για τον Μανό Δασκαλάκη εδώ και για τα brands albumake και colordrop.

Manos Vai
5/5
Απολαυστικό στην ανάγνωση βιβλίο.Σου μεταφέρει τεχνικές εφαρμοσμένες και όχι οικονομικές θεωρίες. Με λίγα λόγια εμπειρία εφαρμοσμένη στην αγορά. Σ’ ευχαριστουμε Μάνο!
Χριστίνα Σόνους
5/5

Καταπληκτικό βιβλίο με βοήθησε πολύ να αναθεωρήσω πολύ τις σκέψεις μου. Το προτιμώ ανεπιφύλακτα 👍🏻👏

 

Επαμεινώνδας Θεοδωρόπουλος
5/5

Έχωντας διαβάσει αρκετά βιβλία πάνω στην ψυχολογιά και τα οικονομικά μπορώ να πω ότι ο μάνος τα λέει πάρα πολύ καλά και τα περνάει με πολύ ωραίο τρόπο ακόμα και σε άτομα που μπαίνουν πρώτη φορά στην διαδικασία της αυτοβελτίωσης.

Despoina Mauridou
5/5

Διαβάζω το βιβλίο Αφθονία και είμαι εντυπωσιασμενη με την αμεσότητα και την αλήθεια που βγάζει, όπως ακριβώς κάνει ο Μάνος μέσα από το Instagram και το YouTube αλλά το βιβλίο είναι το κάτι άλλο! Έχει δυναμική και πληροφορίες που κάθε επαγγελματίας καινούργιος ή παλιός θα τις έχει σαν θησαυρό ώστε να πετύχει, να αναπτύξει ή να χτίσει την επιχείρηση του!!!
Keep going Mano :))))

Jimmys Fafoytis
5/5

Παρακολούθησα το ReBirth του Μάνου και τον έχω πάρει και τα Βιβλία του αλλά και άλλα προϊόντα που διαθέτει η εταιρία του. Ευχαριστώ για την συνεργασία και τον συστήνω ανεπιφύλακτα σε κάθε έναν που θέλει να βελτιώσει τις ικανότητες του αλλά και να αγοράσει ποιοτικά προϊόντα με την σφραγίδα της επιτυχίας.

Γεώργιος Βλαχάκης
5/5

Παρακολουθώ τον Κ. Μάνο Δασκαλάκη και την ομάδα του εδώ και ένα χρόνο. Με έχει παρακινήσει μόνο από τα καθημερινά post που ανεβάζει στο Instagram και από τα βίντεο στο YouTube. Φέτος είχα την ευκαιρία, επιτέλους, να παρακολουθήσω ένα σεμινάριο, το rebirth. Το rebirth ήταν εξαιρετικό. Σε παρακινεί για να κάνεις νέα και σημαντικά πράγματα στη ζωή σου. Συστήνω ανεπιφύλακτα να τον παρακολουθήσει κάποιος να αγοράσει τα βιβλία του και φυσικά να παρακολουθήσει τα σεμινάρια του. Προσωπικά τον ευχαριστώ πολύ διότι μου έχει προσφέρει έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης.

Διαμαντίνα Σταθάτου
5/5

Το βιβλίο ΑΦΘΟΝΙΑ είναι το πιο χρήσιμο και ευκολοδιάβαστο βιβλίο του είδους που διάβασα ποτέ. Απλές, κατανοητές και δοκιμασμένες πρακτικές και κατευθύνσεις πολύ χρήσιμες για τη διαρκή και υγειή ανάπτυξη κάθε επιχείρησης. Εντυπωσιακή η αμεσότητα και η απλότητα του κ. Δασκαλάκη στην επιχειρηματολογία μέσα από την περιγραφή των εμπειριών του η οποία πιστεύω ήταν καταλυτική στο να διαβάσω ευχάριστα το βιβλίο σε λιγότερο από τρεις συνεχόμενες ώρες !! Εξαιρετικά χρήσιμα τα κύρια σημεία στο τέλος κάθε κεφαλαίου που σίγουρα θα με βοηθήσουν στο μέλλον για αναφορά. Σίγουρα ένα βιβλίο για οποιονδήποτε θέλει επιπλέον τροφή για σκέψη πάνω σε στερεότυπα που μας κρατούν “κάτω” και δυνητικά μας φρενάρουν στο να ξεδιπλώσουμε όλη τη δυναμική μας για να πετύχουμε πολλά περισσότερα. Συγχαρητήρια !! Σας ευχαριστούμε!!

Maty Moovie
5/5

Έχω διαβάσει και τα δύο βιβλία, Αφθονία και Επειγον και τα έχω σαν εγχειρίδια πλέον στην καθημερινότητά μου. Μου έχουν αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία. Μόλις παρακολούθησα και το διαδίκτυακο σεμινάριο Rebirth και δε βλέπω την ώρα για το επόμενο. Ο Μάνος,η Εύα και όλη η ομάδα ήταν πολύ ευχάριστοι. Το σεμινάριο οργανωμένο και κατατοπιστικό, μας έλυσαν όλες τις απορίες. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα όπως και όλα όσα ακολουθήσουν! Ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθεια!!