Επαναλαμβάνουμε τη συνεισφορά Αγάπης στα παιδικά χωριά SOS και θέλουμε να ξεπεράσουμε τον περσινό στόχο των 500€

Οι φίλοι του Μάνου και της Εύας γίνονται φίλοι των παιδιών που ζουν στα παιδικά χωριά SOS

Οι φίλοι του Μάνου και της Εύας γίνονται φίλοι των παιδιών που ζουν στα παιδικά χωριά SOS

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αυτά τα Χριστούγεννα απο 10/12/2021 και μέχρι τις 10/1/2022, με κάθε αγορά προϊόντων, ενισχύουμε για ακόμα μία χρονιά το σημαντικό έργο των παιδικών χωριών SOS.

Κάθε Παιδικό Χωριό SOS είναι μια μεγάλη οικογένεια που αγκαλιάζει με αγάπη και φροντίδα τα παιδιά που για κάποιο λόγο δεν μπορούν να μεγαλώσουν με τους βιολογικούς τους γονείς. Τα παιδικά χωριά SOS δίνουν σε κάθε παιδί ξεχωριστά τη ζεστασιά ενός δικού του σπιτικού, τη συντροφιά των αδελφών και των φίλων του, το ενδιαφέρον για τη μόρφωσή του, την ξεγνοιασιά του παιχνιδιού. Χαρίζει στα παιδιά τη ζεστασιά και την αγάπη μιας Μητέρας SOS, που έχουν ανάγκη και χρειάζονται περισσότερο απ’ όλα. Κάθε Παιδικό Χωριό SOS είναι μια μεγάλη αγκαλιά, όπου τα παιδιά μεγαλώνουν με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια.

Αυτά τα Χριστούγεννα όλοι μαζί ενισχύουμε και πάλι αυτό το έργο. Δεν μπορούμε να κοιτάμε το δικό μας μέλλον, αγνοώντας το μέλλον όλων των παιδιών.

Για ακόμα μία χρονιά αισθανθήκαμε την ανάγκη να ενισχύσουμε αυτό το σπουδαίο έργο, δωρίζοντας το 10% των πωλήσεων από όλα τα προϊόντα μας, που θα αγοραστούν από την 10/12/2021 έως και τις 10/1/2022.

Με κάθε αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από το site μας (βιβλία, κουπόνια, σεμινάριο) προσφέρουμε το 10% στα παιδικά χωριά SOS.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και ευχόμαστε υγεία!