fbpx

Διάσημοι κορυφαίοι επιχειρηματίες Steve Jobs, Mark Zuckerberg, Elon Musk, Walt Disney, Waren buffet, Bill Gates και όλοι οι διάσημοι επιχειρηματίες χρησιμοποιούν εφάμιλλες μεθόδους για να χτίσουν τις αυτοκρατορίες τους. 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ.
ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ.

Δες στο βίντεο 60 δευτερολέπτων, γιατί μεγαλώσαμε λάθος.

Γιατί δημιούργησα αυτό το βιβλίο;

Το βιβλίο αυτό, το εµπνεύστηκα µετά από µια υπέροχη βραδιά, µε την οικογένεια και τους φίλους µου, σε ένα πολύ γνωστό εστιατόριο της Αθήνας.

Είναι ένα εστιατόριο, στο οποίο συχνάζουν άνθρωποι µεγαλύτερης ηλικίας, bon viveur της αστικής τάξης, καθώς και ευκατάστατες οικογένειες των βορείων προαστίων. Γι’ αυτό και φέρει στον τίτλο του τη λέξη club.

Καθώς, λοιπόν, βιντεοσκοπούσα την τραγουδίστρια που ερµήνευε το «Fever» περιφερόµενη ανάµεσα στα τραπέζια (παρεµπιπτόντως, µια πολύ καλή ιδέα µάρκετινγκ από τη διοίκηση του εστιατορίου), παρατήρησα ότι στα γύρω τραπέζια δεν υπήρχε το αντίστοιχο γέλιο και η χαρά που υπήρχε στο δικό µας.

Είναι ένα club ευκατάστατων ανθρώπων και τυχαίνει να γνωρίζω προσωπικά κάποιους από αυτούς, καθώς συχνάζω εκεί. Έχω λοιπόν προσέξει πως πάντα – αν και συνηθίζουν να µοιάζουν πολύ άνετοι – στο βάθος δείχνουν βαριεστηµένοι και ανικανοποίητοι.

Για µένα, ήταν απλά Παρασκευή βράδυ, µετά από πολλές συνεχόµενες κουραστικές µέρες. Είχα καταφέρει να απαλλαγώ από τα ρούχα του γραφείου και να βγάλω τη σκόνη της εβδοµάδας από πάνω µου. Και βγήκα χαλαρός και ανέµελος µε την οικογένεια και τους φίλους µου να διασκεδάσω.

Για να είµαι απόλυτα ακριβής, το συγκριτικό µου πλεονέκτηµα εκείνο το βράδυ δεν ήταν το ντύσιµό µου. Το µόνο που ήθελα ήταν να περάσω καλά µε τους δικούς µου ανθρώπους.

Το µεγαλύτερο όµως µάθηµα ήρθε την ώρα που φεύγαµε και έξω στον δρόµο περνούσαν 2 οδοκαθαριστές.

Η ώρα ήταν µία µετά τα µεσάνυχτα, κι όµως τα πειράγµατα και τα αστεία τους ήταν έξυπνα, ζωηρά και περιέγραφαν στιγµές από την καθηµερινότητα τους.

Και τότε ήρθε η έµπνευση:

Η δουλειά σε κάνει χαρούµενο!

Όταν γνωρίζεις ότι προσφέρεις για έναν συγκεκριµένο σκοπό και αποτελείς κοµµάτι ενός µεγαλύτερου έργου, γίνεσαι χαρούµενος.

Ψάχνεις για σκοπό; Ψάχνεις οδηγίες για να πετύχεις τον στόχο της ευτυχίας;

∆εν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να ξεκινήσουµε παρέα αυτό το ταξίδι!

Κι επειδή δεν θέλω να βλέπω άλλο ανθρώπους να σπαταλάνε το χρόνο τους µε αναποτελεσµατικές στρατηγικές, το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όσους δεν θέλουν να χάσουν άλλο χρόνο και σε όσους πιστεύουν ότι η γνώση είναι αστείρευτη. Σε όσους δηλαδή έχουν καταλάβει ότι µε την κατάλληλη έµπνευση, από τους κατάλληλους ανθρώπους, µπορούν να πετύχουν αντίστοιχα, ακόµη και καλύτερα αποτελέσµατα.

Η 2Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΦΘΟΝΙΑ
ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.

Δεν θέλω να χάσετε όσο χρόνο έχασα και εγώ!

Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι θα σας βάλω σε κάποια παγίδα θέλω να είστε σίγουροι πως δεν πρόκειτε να συμβεί.
Μεγάλωσα σε μια μέτρια κοινωνία και από μικρός εργάζομαι. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μου πάρει πολλά χρόνια για να καταλάβω τι σημαίνει να είσαι επαγγελματίας και πώς θα καταφέρω μέσα από την επιχειρηματικότητα να φτιάξω το μέλλον το δικό μου, της οικογένειάς μου και όσων περισσότερων μπορώ. Δεν θέλω να χάσετε όσο χρόνο έχασα και εγώ!
Το βιβλίο ΑΦΘΟΝΙΑ είναι, ουσιαστικά, αλλαγή σκέψης! Απαραίτητη σε όσους αισθάνονται πώς χρειάζονται νέες πληροφορίες ώστε να απομακρυνθούν από την εύθραυστη στασιμότητα.
Ένας νέος τρόπος να εργάζεσαι το ίδιο, όχι μόνο με απλή ανάπτυξη, αλλά με πολύ μεγαλύτερα αποτελέσματα! 


Η προσωπική μου εγγύηση:


100% θα αγαπήσεις αυτό το βιβλίο. 
Αν δεν μείνεις ευχαριστημένος θα σου επιστρέψω την αξία του βιβλίου στο 100%
Το βιβλίο αυτό έχει αξία 25€ και στο παρέχω μόνο με 14,99. Ακόμη και αν δεν μείνεις ευχαριστημένος δεν θα ρισκάρεις ούτε τα 14,99 αφού θα σου επιστρέψω την αξία του.
Πως σου ακούγεται;
Αυτή είναι μια πραγματικά εύκολη απόφαση που πρέπει να πάρεις, για να αλλάξεις την ζωή σου.
Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου να διαβάσεις όλα όσα γράφω εδώ. Θα είναι χαρά μου να με ενημερώσεις για τις επιτυχίες σου, όχι μόνο για το ότι διάβασες το βιβλίο αλλα γιατί κάνεις πράξη όλα όσα γράφει εκεί μέσα.

Τι συμβαίνει γύρω μας;

Πολλές φορές, εµείς οι άνθρωποι, βρισκόµαστε κοντά στην επιτυχία, καθώς, ενδεχοµένως, να έχουµε χρησιµοποιήσει κατά καιρούς κάποιες σωστές µεθόδους. Το λάθος µας όµως είναι ότι συνήθως δεν τις αναγνωρίζουµε, δεν τις κατανοούµε και άρα δεν τις επαναλαµβάνουµε.

Και αυτό ακριβώς είναι το ρίσκο.

Γιατί, όταν η επιτυχία βασίζεται στην τύχη, είναι εύθραυστη.

Τα απλά παραδείγµατα που δίνω στο βιβλίο και οι προσωπικές µου εµπειρίες είναι ό,τι χρειάζεστε για να αφυπνιστείτε και να δώσετε ώθηση στις ιδέες σας, ώστε να ανακαλύψετε το παραγωγικό µονοπάτι που οδηγεί στην επιτυχία.

∆εκάδες επιχειρηµατίες θεωρούν πως φταίνε οι αντίξοες συνθήκες και το δύσκολο περιβάλλον. Όµως, είναι αδιανόητο να ζούµε σε µία χώρα όπου επικρατεί ειρήνη, να είµαστε υγιείς, να απολαµβάνουµε των βασικών αγαθών κι όµως να αδυνατούµε να βρούµε τον δρόµο που οδηγεί στην επιτυχία – αντιθέτως, να καλλιεργούµε αδιέξοδες µεθόδους που σίγουρα τρώνε τον χρόνο και τα χρόνια µας και, σε πολλές περιπτώσεις, παίρνουν στον λαιµό τους και τις οικογένειές µας.

Είναι τόσο απλό! Αν οι επαγγελµατίες ξόδευαν περισσότερο χρόνο για να αναβαθµίσουν τον επιχειρηµατικό τρόπο σκέψης τους, από όσο για να αναβαθµίσουν τον εξοπλισµό, τον υπολογιστή ή το κινητό τους, ακόµη και τις ίδιες τις συναναστροφές θα είχαµε πολύ περισσότερους παραγωγικούς και ευτυχισµένους επαγγελµατίες.

Η γνώση και η αντίληψη των προτεραιοτήτων, µπορεί να σας απογειώσει! Οι λάθος προτεραιότητες, µπορούν να σας καταστρέψουν!

ΣE ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Αν θέλεις να γίνεις επιχειρηματίας, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ήδη ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης, και στόχος σου είναι η επιτυχία, αν θέλεις να αναπτύξεις την επιχείρησή σου, αν θέλεις να χτίσεις κάτι πραγματικά μεγάλο. Αν ξεκινάς τώρα ή αν διανύεις την πρώτη εύθραυστη πενταετία της καριέρας σου, αν δουλεύεις χωρίς βοήθεια, αν νιώθεις ότι πνίγεσαι στη μετριότητα, ότι οι στόχοι σου είναι περιορισμένοι και στάσιμοι, ότι οι άνθρωποι που σε συμβουλεύουν δεν σου προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια, ότι δουλεύεις μόνο και μόνο για να πληρώνεις λογαριασμούς ή – ακόμη χειρότερα – φοβάσαι να αξιοποιήσεις τα χρήματα που κερδίζεις, το βιβλίο αυτό είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.

Ο μόνος τρόπος για να πετύχεις είναι να καταλάβεις ότι πρέπει πρώτα να μάθεις. Και ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις είναι να συμβουλεύεσαι αυτούς που τα έχουν καταφέρει.

Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι ένας από αυτούς. Χωρίς εξειδικευμένες σπουδές ο ίδιος, δούλεψε σκληρά, έπαθε, έμαθε και τα κατάφερε στις πιο δύσκολες εποχές της κρίσης. Μισθωτός έως το 2011, κατάφερε στα επόμενα λίγα χρόνια – ξεκινώντας από το μηδέν – να δημιουργήσει την www.albumake.com. Δεν χρειάζεται να κάνεις κι εσύ τα ίδια λάθη για να μάθεις. Μάθε από τα λάθη του, γνώρισέ τον μέσα από τα βιβλία του, μπες στην αλλαγή σκέψης που σου προτείνει.

Το βιβλίο αυτό θα σε βοηθήσει, με απλά παραδείγματα, να αναγνωρίσεις πολλά από όσα ήδη γνωρίζεις. Αυτό που δεν γνωρίζεις όμως είναι ότι αυτά ακριβώς αποτελούν τη σωστή μέθοδο για να φτάσεις στην επιτυχία. Και μόνο αν εφαρμόζεις τη σωστή μέθοδο θα πετύχεις.

Η ζωή σου μπορεί να αλλάξει μόνο αν ακολουθήσεις κάποιον που άλλαξε και τα κατάφερε! Το βιβλίο αυτό είναι, ουσιαστικά, ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΣΚΕΨΗΣ!

Απαραίτητο σε όσους αισθάνονται πώς χρειάζονται νέες πληροφορίες ώστε να απομακρυνθούν από την εύθραυστη στασιμότητα. Ένας νέος τρόπος να εργάζεσαι το ίδιο, όχι μόνο με απλή ανάπτυξη, αλλά με πολύ μεγαλύτερα αποτελέσματα!

X αποτελέσματα! ΧDream αποτέλεσματα.

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ,
ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ;

Σημαντικά χαρακτηριστικά του βιβλίου

Highlights από το κάθε κεφάλαιο

Ενσωματωμένο σημειωματάριο για να συνοδεύεις τους στόχους
και τους προβληματισμούς σου

Κεφάλαια βιβλίου

Ευχαριστίες
∆είτε τι είπαν για το βιβλίο
Πρόλογος
Ιστορία
Εισαγωγή

XDream Εργαλειοθήκη

1. Τα όνειρα
2. Η Στερεότυπη φιλοδοξία
3. Η Χρυσή Εξίσωση
4. Ταµειακές ροές
5. Ποιος έχει τα λεφτά µου;
6. Ποιον ακούς;
7. Κουµπαράς VS επενδύσεις

8. Το χρήµα υπάρχει παντού
9. Εικονική πραγµατικότητα
10. Τυποποίηση

SOS

Σύντροφος
Παιδιά
Συνέταιρος
Ανταγωνισµός
Λάθος Επενδύσεις – Εξοπλισµός
Στα πέριξ του λογιστηρίου γίνονται τροµακτικά λάθη
∆άνεια
Social Media
Το Τρίγωνο – Η Ιδέα
Roller Coaster
Άντρας VS Γυναίκα

Η 2Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΦΘΟΝΙΑ
ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.

ΜΟΝΟ ΜΕ 15€ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ
ή με πιστωτική / PayPal ΕΔΩ
X